Fløjspilleren Arjen Robben er kommet med en noget kontroversiel udtalelse i løbet af weekenden. Det skriver Goal.com i dagens avis. Den hollandske landsholdsspiller, der til daglig gør sig i Bundesliga-klubben Bayern München, har nemlig en meget klar holdning til Liverpool og klubben stadion på den røde del af Merseyside.

Liverpool eller The Reds som klubben også kaldes, møder netop Arjen Robben og Bayern München i Champions League-knockout-fasen her i midtugen. Og som optakt og forbedredning til denne kamp har Robben gennemgået Liverpool og klubben i almindelighed.

Første kamp er på tirsdag. Og den kommer til at foregå på Anfield – altså Liverpools hjemmebane. Og fra dette stadion har han nogle forfærdelige minder fra sin tid i Chelsea. Det er Champions League og det er 2004-05-sæsonen. Og det er semifinalen og Robben og hans Chelsea kammerater taber 1-0. Det samme sker i 2006-07, hvor Liverpool vinder på straffe. Det hele på Anfield Road.

Robben udtaler sig

Den 35-årige fodboldspiller siger: “Jeg tror, at hvis du spørger mig om det værste stadion, så er det nok Liverpools. I de to kampe jeg har tabt til Liverpool i Champions League, der var de bare virkelig gode. Ligesom de er blevet igen. De er et fighterhold. De gjorde det de skulle på det tidspunkt. Og sådan et hold er Liverpool. Og nu er de ved at være tilbage på samme spor som for over 10 år siden, da jeg tabte til dem.”