Mourinhos mandskab er det første hold  Premier League til nå milepælen efter deres 2-0 sejr over Watford i går. 

Af Kristian Paris 

Mandskabet har siden Premier Leagues begyndelse i 1992 regelmæssigt sat rekorder. I går blev de det første hold til, at nå 2000 Premier League point.

Åbningsmålet i første halvleg blev sat ind af spanske Juan Mata, der kunne fejre målet på en lidt atypisk måde – med kun en sko. I anden havleg cementerede Mourinhos franske offensivtalent sejren fast med et flot mål på efter et klassisk United-kontraangreb. Angriberen, der har været en smule udskældt i løbet af sæsonen, ser endelig ud til at være tilbage i managerens varme.

Manchester-mandskabet er efter sejren nu 203 point foran rivalerne fra Arsenal, der indtager andenpladsen på listen. Derudover var det også Uniteds 599. sejr i Premier League, hvilket betyder, at de vil blive den første klub, der når 600 sejre i Premier Leagues historie. Det kræver dog de slår Bournemouth, når de kommer på besøg den 4. marts.

Anthony Martial of Manchester United celebrates after scoring a goal to make it 3-1 on his debut 

Med sejren er United nu kun 1 point efter bysbørnene fra Manchester City der har 49 point på 5. pladsen. De er ubesejret i 16 kampe, og hvis denne stime fortsætter ser det godt ud for de Røde Djævle, der de seneste år har lidt under svingende præstationer.
De er nemlig kun 1 point op til Liverpool, der indtager den Champions-League-adgangsgivende fjerdeplads.