Efter at have jagtet ham hele sidste sommer, og selvom de nu trænes af et helt andet hold, er AS Roma atter på jagt efter den spanske landsholdsspiller, centerbacken Nacho Fernandez.

LA CORUNA, SPAIN – APRIL 26: Nacho Fernandez of Real Madrid reacts during the La Liga match between RC Deportivo La Coruna and Real Madrid at Riazor Stadium on April 26, 2017 in La Coruna, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 27-årige spanier kan meget vel være på vej til den italienske hovedstad, eftersom interessen fra Giallorossis side bestemt ikke er aftaget.

Romas direktør, Monchi, har ifølge Don Balón, påbegyndt forhandlingerne med Real Madrid, med det formål at byde på den rutinerede centerback.

Således melder både Cadena COPE og Marca, at den italienske storklub har afleveret et konkret bud på 60 millioner danske kroner – på den 26-årige spaniertil Real Madrid.

Nacho er i øjeblikket på kontrakt med Merengues frem til juni 2020. Nacho er et produkt af Real Madrids eget akademi, og han har spillet i den hvide trøje, siden han var 11 år gammel.

Han debuterede på klubbens førstehold i 2011 men har aldrig for alvor opnået fast spilletid i storklubben. I denne sæson er det blevet til i alt 15 optrædener i den hvide trøje, senest 30. december i en 3-1-sejr over Real Sociedad.

Under den nye træner Zinedine Zidane har Nacho endnu ikke været på banen, og til den seneste kamp mod Sporting Gijon var forsvareren end ikke blandt de udvalgte 18.