GettyImages-520029918

Roma er godt igang med at styrke forsvaret. Martin Caceres står til at flytte til Romklubben, når de sidste detaljer i kontrakten er på plads, og nu forlyder det også, at argentinske Pablo Zabaleta er på vej til Rom. 

Af Emil Lohse

Pablo Zabaleta er ifølge Corriere dello Sport på vej videre i karrieren. Den argentinske back står til at forlade Manchester City denne sommer. Både italienske og argentinske klubber har vist interesse, men især Italien ligner en mulig destination for den aldrende back.

Ifølge Corriere dello Sport skulle Roma være interesserede i den argentinske back, så interesserede, at de skulle have smidt et bud afsted.

Den italienske storklubs bud skulle lyde på omkring 2.5 millioner euro og en 3-årig kontrakt til backen. Spilleren selv står til at tjene 40.000 pund om ugen. Mødet angående spillerens fremtid bliver afholdt enten i dag eller i morgen.

Zabaleta vil kunne blive Romas første signing denne sommer, men Martin Caceres tidligere Juventus-spiller forventes også at skrive under med Romklubben. Caceres forventes at skrive en 2-årig kontrakt med Roma, men de sidste detaljer i kontrakten mangler stadigvæk.

Zabaleta ankom i 2008 fra spanske Espanyol til Manchester City. Han nåede 210 kampe for englænderne. Caceres nåede over seks gange at spille 77 kampe for Juventus.