Roma ser ud til at forstærke bagkæden på holdet med et tidligere Barcelona-flop. 

Af David Paris 

Den italienske hovedstadsklub Roma er ifølge mediet football-italia.net uhyre tæt på at skrive under med midterforsvarer Thomas Vermaelen frem mod næste sæson. Den belgiske landsholdsspiller har tilbragt de sidste to år i Barcelona, og inden da nød han stor succes som anfører i Arsenal.

Spørger man det spanske medie Sport Roma budt 60 millioner kroner, hvilket er tæt på Barcelonas officielle krav som lyder på 74 millione kroner.

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 10:  (L-R) FC Barcelona Sport Director Andoni Zubizarreta, Thomas Vermaelen and FC Barcelona Vice-President Jordi Mestre as Thomas Vermaelen is unveiled as a new player for FC Barcelona at the Camp Nou stadium on August 10, 2014 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)

Barcelona købte den i dag 30-årige forsvarsspiller tilbage i 2014 for 140 millioner kroner efter flere gode år i Arsenal. Han var udset til at være klubbens nye leder sammen med Pique i forsvaret, men skader og dårlig form gav ham for det meste kun en bænkplads.

Han er i skrivende stund fjerde eller femtevalg på positionen på Camp Nou, med navne som Pique, Douglas, Mascherano og Mathieu foran sig.

Der er angiveligt bud efter Vermaelen, der også tidligere har spillet for Ajax, for en anden italiensk topklub, nemlig Inter, har også meldt deres interesse, og skulle eftersigende komme med et bud inden for de næste par dage.

Såfremt købet går igennem for Romas vedkommende, er det tiltrængt. Leandro Castan er blevet solgt til Sampdoria, og Antonio Rudiger er ude med en skade de næste seks måneder. Af den grund er forstærkninger velkomne på Stadio Olimpico, og fansene er allerede begejstrede for Vermaelen.