Den brasilianske legende Ronaldino har beskrevet det som en ære, at se hans kollega spille det samme nummer som han gjorde, da han var på toppen af sin karriere. Læs  nedenfor, hvem det drejer sig om. 

AF KRISTINA PARIS

Ronaldinho har sagt, at det at se han landsholdskammerat og landsmand, Neymar spille i det samme nummer som han selv gjorde, da han var på toppen af sin karriere på det brasilianske landshold.

Ligesom Neymar, har Ronaldino både spillet for Barcelona og PSG, dog i forskellig rækkefølge, men alligevel. De har også begge spillet i trøje nummer 10 på det legendariske brasilianske landshold.

 (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

– Jeg nyder virkelig at se ham spille, han er den største i brasilians fodbold lige nu. Det er ære for mig, at se ham i den samme trøje som jeg kæmpede for hele mit liv, fortalte Ronaldino til det britiske medie London Evening Standard.

Den nu pensionerede Ronaldinho var en integreret del af det brasilianske landshold, der vandt VM  i 2002 og succesen efterfølgende, hvor Neymar også var en lille smule inde over det. Men siden dengang har de ikke rigtig spillet op til niveau vi tidligere har set. På trods af en OL guldmedalje ved OL i 2016 og Confederations Cup i 2013 har landsholdet ikke vundet noget som helst.

Det var Neymars skade i ryggen og fraværet af den solide anfører og midtstopper Thiago Silva, der gjorde, at Brasiliens landshold tabte hele 7-1 på hjemmebane til Tyskland. En kæmpe ydmygelse.

Nu tager Brasilien igen til VM i Rusland  – også denne gang som kæmpe favoritter, Faktisk er de klatret rimelig meget op af FIFAs verdensrangsliste, og vi håber på at Neymar vil være den bedste udgave af sig selv til sommer, når det hele går løs igen til verdens største fodboldfest.