Den tidligere Barcelona-spiller Ronaldinho mener, at Lionel Messi er verdens bedste spiller – bedre en Cristiano Ronaldo. De spillede i kort tid sammen i Barcelona for 10 år siden, men Ronaldinho, der i dag har lagt støvlerne på hylden, ønsker, at han en dag kan komme til at spille sammen med den argentinske troldmand, Lionel Messi, som han også kaldes.

Ronaldinho, der af mange regnes som en af Brasiliens største spillere nogensinde sammen med Pelé, var Barcelonas helt store stjerne tilbage i starten af 00’erne. Han kom til klubben som teenager og slog i en tidlig alder igennem på klubbens førstehold. I sin tid i den catalanske storklub vandt han Player of the Year-awarden to gange, ligesom han også løftede 5 Ballon d’or-titler. Derudover var han også med til at vinde Champions League og La Liga flere gange.

Faktisk så nåede Ronaldinho og Messi kort at spille sammen. I 2008 skiftede Ronaldinho til AC Milan i Serie A, og på det tidspunkt var Messi så småt ved at blive en etableret spiller på La Liga-mandskabet. I dag er Ronaldinho en pensioneret fodboldspiller med blandt andet erfaring fra klubber som PSG og Fluminense. Dog har et ønske mere – om det kan blive opfyldt er lettere urealistisk. Ikke desto mindre siger Ronaldinho ifølge det engelske medie Goal.com følgende om Messi:

“Jeg ville elske at spille sammen med Messi igen. Det er en drøm for mig. Jeg havde ikke særlig meget tid med ham for 10 år siden. Han var meget ung og jeg skiftede til AC Milan, men han nåede da at komme ind i et par kampe og dengang kan jeg huske, at hans udtryk var positivt.”

“I europæisk fodbold, så selvom du har de bedste spillere købt for flest milliarder, så skal du stadig sammensætte et vinderhold. Og få dem til at spille som vindere. Af den grund tror jeg ikke, at Barcelona kommer til at være så dominerede de næste par år som de tidligere har været. Jeg tror PSG kommer til at vinde Champions League inden for meget få år.”