I aftes blev det officielt, at den brasilianske stjerne, Neymar, bytter Barcelona ud med PSG. Et skifte, der indbringer catalanerne 1,65 milliarder kroner. Barcelona skal derfor på rov efter en ny mand i angrebet, der skal danne par med Messi og Suarez.

BARCELONA, SPAIN – DECEMBER 23: Ronaldinho of Barcelona reacts during the La Liga match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou Stadium on December 23, 2007 in Barcelona, Spain. Barcelona lost ‘El Clasico’ 1-0. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Legenden i klubben, Ronaldinho, mener, at have fundet spilleren, der skal afløse Neymar. Han peger på en landsmand som afløseren. Der er tale om ingen anden end Philippe Coutinho.

Ronaldinho udtalte i forbindelse med Neymar-salget, at kun få spillere kan erstatte ham. Den pensionerede troldmand er dog af den overbevisning, at Coutinho har de fornødne kvaliteter til at udfylde det opståede hul i Barcas offensiv.

LÆS OGSÅ: Europa League: Disse hold kan FCM møde

Jürgen Klopp vil dog foreløbigt ikke af med hans juvel, så Barcelona kan risikere at skulle betale en stor sum penge, såfremt Coutinho skal forlade The Reds i dette vindue.

I januar fornyede Coutinho sin kontrakt med klubben, så den nu løber frem til 2022, hvilket gør det dyrt for andre klubber at tilknytte den teknisk stærke brasilianer.

LÆS OGSÅ: Chok: Denne spiller skal forlade Real, hvis der skal være råd til Mbappe