Real Madrid legend Guti recently admitted that if he had to choose between Lionel Messi and Cristiano Ronaldo, he would pick the Argentine.Ikke kun har den portugisiske superstjerne scoret flere mål end nogen anden spiller i Champions League, men han har også flere scoringer til sit navn i knockout-fasen; kvartfinalerne, semifinalerne og finalerne. Faktisk står den 41-16 til Ronaldo. Sammenlignet med Messi. 41-16.

Den tidligere Real Madrid-stjerne Guti har indrømmet, at hvis han skulle vælge mellem Messi og Ronaldo, som oftest er dem, der bliver nævnt, når snakker falder på verdens bedste, så ville han vælge Lionel Messi.

Dog udtalte den tidligere spanske midtbanespiller: “Mens Messi har mere talent, så synes jeg, at han Cristiano er mere en målscorer og han højere ambitioner.” Og den påstand bliver fint underbygget af statistikkerne. Ronaldo har scoret 64 mål i knock-outfasen mens Messi ‘kun’ har nettet sølle 42 gange.

Flere eksperter mener, at grunden er Ronaldos umætteligt lyst til at have samtlige målrekorder på jorden. Han stopper ikke med at score mål og gør det på samlebånd. Også selvom han er 34 år, så vil være den mest scorende spiller på alle tænkelige måder. Han har et drive, der svært at styre. Og som ikke kommer i nærheden af Messis. Det skriver Goal.com.

Imponerende statistik

Hans mål mod Ajax i sidste kamp var hans 125 Champions League-mål. Og hans 64. i knock-out-fasen. Det betyder altså, at mere end halvdelen af angriberens mål er scoret i den sidste del af turneringen. Imponerende.

Målet i kvartfinalen betyder, at Ronaldo har 41 mål i alle kvartfinaler. Det er mere end Messi, der i alt har 42 mål hele knock-outfasen. I kvartfinalen har han bare 16 mål.