Cristiano Ronaldo har afsløret grunden til, at han har anlagt sig en ny skægfrisure. Læs hvorfor og hvorfor den angiveligt skulle bringe held lige her. 

Ronaldo har forklaret hvorfor han er begyndt at gro en Goatee efter kampen mod Marokko tidligere i går. Han slår fast, at det ikke er af egen fri vilje, men simpelthen på grund af et væddemål  med en fra truppen.

Cristiano Ronaldo lavede Portugals eneste mål i kampen mod afrikanerne. Det betyder, at landet meget vel allerede har skrevet sig ind til at være blandt de bedste 16. Altså i ottendedelsfinalerne.

Flere forskellige teorier er kommet  frem til at være grunden til hans nye skæg på hagen. Han er nemlig først begyndt at gro det efter nationens 3-3 kamp mod Spanien sidste fredag.

 (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Det er en stor joke

Real Madrid stjernen Cristiano Ronaldo sagde følgende:

“Den her goatee? Det er en joke jeg har med Ricardo Quaresma. Vi var i sauna sammen før kampen mod Spanien og jeg begyndte at barbere mig, men lod der være en goatee tilbage. Jeg sagde, at hvis jeg scorede i morgen ville jeg beholde den resten af turneringen. Og den gav mig åbenbart held og lykke, jeg scorede i kampen, så den bliver altså. ” slog portugiseren fast.

Ronaldo blev den spiller fra Europa, der har lavet flest mål til på landsholdet med målet mod Marokka. Han rykker forbi Ferenc Puskas på listen, der har lavet 85 mål. Nu er han kun lidt efter Ali Daei, der har lavet 109 mål og som er den spiller,d er har lavet flest mål for et landshold.

“Jeg er ligeglad med rekorder. Det vigtigste er, at vi vinder og har et godt udgangspunkt for næste skridt i turneringen. Modstanderne er meget stærke og Marokko spillede meget godt – vi fik dog tre point. “