Real Madris Cristiano Ronaldo har afsløret grund til, at han nægtede at fejre sin scoring mod Barcelona i søndagens El Clasico opgør.

Den portugisiske stjerne så usædvanlig god ud, da han scorede i det 14. minut og dermed udlignede Barcelonas Luis Suarez scoring, der satte målfesten i gang – en meget overraskende scoring på at score mod klubbens evige rivaler fra Catalonein.

Det lader til at Ronaldos mangel på jubel var på grund af det dårlige helbred som hans tidligere manager, Sir Alex Ferguson, er i lige nu. Manchester United legenden har nemlig offentligt sagt, at han har været indlagt med en slem hjerneblødning. I følge flere kilder er den pensionerede managers tilstand dog stabil. Ronaldo rush

“Hvordan kan jeg fejre det og være glad, når den mand, der lærte mig at spille fodbold, kæmper for sit liv i en hospitalsseng?” spurgte stjernen til Daily Star, da han blev spurgt om den underlige reaktion.

Ferugson er som sagt i god behold. Han var også den manager, der hentede Ronaldo til Manchester United i sin tid  – helt tilbage i 2003, da klubben hentede ham fra Sporting CP for 120 millioner kroner.

På trods af Ronaldos anderledes reaktion på at score i det mest eftertragtede opgør i Europa, var El Clasico’en , der var den sidste i sæsonen, ikke spor anderledes end tidligere. Barcelonas Sergi Roberto blev straffet med et rødt kort lige før halvleg. Dog kom catalonierne bedst ud fra pausen og de scorede til 2-1, da Messi tog sagen i egen hånd og sikrede klubbens føring for anden gang i sæsonen. Bale, der åbenbart er i form igen, udlignede for Barcelona for anden gang i kampen.

Real Madrid møder Liverpool i Champions League finalen, der spilles den 26. maj i Kiev i Ukraine.