Real Madrid-spilleren Cristiano Ronaldo har scoret mod alle de modstandere som han har mødt i Champions League i denne sæson. Lige med undtagelse af den seneste kamp, som var mod Bayern München i semifinalen. På trods af dette, er det dog en imponerende statistik som den portugisiske landsholdsspiller render rundt med – og hans navnebror ’ den rigtige’ Ronaldo er bestemt imponeret af hans præstationer.

Lederen Christiano Ronaldo

Til det engelske medie Goal.com fortæller den brasilianske Ronaldo og tidligere Real Madrid-spiller, at Cristiano Ronaldo er nøglen til Real Madrids succes i Europa. Cristiano der efterhånden har rundet 33 år, er stadig blandt de bedste spillere i verden – faktisk har han fem Ballon d’Or-titler til sit navn og indtil videre i denne Champions League-sæson har han nettet 15 gange i kun 11 kampe.

Ronaldo, den gamle af slagsen mener følgende om Ronaldos præstationer i verden:

”Det er fantastisk hvad den mand kan med en bold. Der er få spillere, der er på samme niveau og han er en af dem , der virkelig kan afgøre fodbold kampe på egen hånd. Uden hjælp fra sine medspillere. Jeg blev specielt imponeret over ham, da han i kvartfinalen mod Juventus lavede et sindssygt mål. Det var det der med saksesparket.”

“Det var et fantastisk. Det er vildt, at man stadig kan gøre det i en alder af 33 år. For at styrke Ronaldo og gøre min tidligere klub endnu stærkere i verden, så synes jeg, at jeg man skal forsøge at skrive under med Neymar fra Paris Saint-Germain.”

Madrid-præsidenten Florentino Perez skulle eftersigende være på udkig efter en forbedring af Madrid-angrebet og her kunne Neymar være et godt bud. Fansene vil nemlig have endnu en ’Galactico’-signing eftersom det efterhånden er et par siden sidst