Ronaldo er en egoist. Det mener kroatiske landstræner åbenbart. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo er kommet i mediernes søgelys efter han reaktion på, at han ikke vandt titlen UEFA Player of the Year. I stedet gik prisen til Ronaldos tidligere holdkammerat Luka Modric i Real Madrid.

Den kroatiske landsholdstræner Zlatko Dalic er ikke overrasket over at se sin landsmand Modric løbe med titlen. Tværtimod så mener han, at den tidligere Tottenham-spiller Modric er præcis den rigtige mand til løbe med trofæet. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

Det var tydeligt at den portugisiske landsholdsanfører Cristiano Ronaldo ikke var tilfreds med UEFAs beslutning. De udpegede nemlig Modric, der fik sin nation i VM-finalen i sommers mod Frankrig, til at være den bedste spillere i Europa. Årsagen til at valget faldt på Modric mener kroatiske landstræner Zlatko Dalic at have svaret på.

Ronaldo er en egoist

Dalic mener at Ronaldo er en egoist og det ser UEFA endelig. Dalic siger:

“At 33-årige Ronaldo ikke vinder, vidste jeg godt. Det er ingen overraskelse. Modric vinder og det er klart hvorfor. Det beviser bare, det jeg hele tiden har sagt. Ronaldo er en egoist. Og jeg har aldrig ønsket ham på et af de hold jeg har trænet. Han er en sådan type spiller, der kun tænker på at score mål. Og det er uanset om holdet taber eller vindet. Det eneste der tæller er mål for ham selv. Og det hører ingen steder hjemme.”

Om Modric siger Dalic: “Modric er ikke på samme måde egoist. Overhovedet ikke faktisk. Han er fantastisk person og en rigtig holdspiller. Han er slået i gennem ved at arbejde hårdt og ved at være tålmodig. Han skiftede ikke væk fra den kroatiske liga da han var 18 år et stort talent. Men han ventede i stedet.”