Cristiano Ronaldo tilbragte tiden – før han finder sammen med den øvrige Juventus-trup til klubbens første træning – på en ferie i Grækenland, sammen med familie og venner. Og mens han var der, var han mere end gavmild med drikkepengene.

SOCHI, RUSSIA – JUNE 30: Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the 2018 FIFA World Cup Russia Round of 16 match between Uruguay and Portugal at Fisht Stadium on June 30, 2018 in Sochi, Russia. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den portugisiske spiller var meget tilfreds med personalet på Costa Navarino-hotellet på halvøen, Peloponeso. Faktisk så tilfreds, at han besluttede sig for at give en check på 20.000 euro (150.000 kroner) i drikkepenge.

Den portugisiske superstjerne har været på ferie i Grækenland med hans kæreste, deres børn, hans mor og søstre i det store hotel på halvøen Peloponeso. Hotellet råder blandt andet over en kæmpe pool, en jacuzzi og andre bekvemmeligheder. Det koster 8.000 euro pr. nat, hvis man gør sig planer om at overnatte på det græske hotel.

Ronaldo besluttede sig for at give enorme summer i drikkepenge. Ifølge superstjernen for at takke for den gode ferie, de har givet ham.

Hotellet takkede Ronaldo for den flotte gestus på deres Instagram-profil, hvor de skrev:

– Det har været en ære og en stor oplevelse for vores personale at sørge for Cristiano Ronaldo og hans familie. Mange tak til Cristiano for at være en del af vores historie.