Ronaldo mener, at den unge, spanske spiller, Marco Asensio, bliver en superstjerne, og derfor fortjener mere spilletid.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Asensio fik sit gennembrud på Real Madrids førstehold i sidste sæson, og denne sommer imponerede han også til europamesterskaberne for U21-landshold, ligesom han har startet denne sæson med et brag, til trods for flere nederlag til Real Madrid.

Den 21-årige spiller har fået tre kampe fra start i La Liga i denne sæson, og er kommet på banen fra bænken to gange.

Han scorede to gange i 2-2 kampen mod Valencia, og scorede også i de to kampe mod Barcelona i den spanske Super Cup.

Men på trods af hans imponerende formkurve, så har Real haft problemer i begyndelsen af denne sæson og finder dem selv i midten af tabellen, langt fra de stillede forventninger til den spanske kongeklub.

De er i øjeblikket syv point efter Barcelona efter bare fem runder spillet.

Ronaldo fik sin første ligakamp i nederlaget til Betis onsdag aften efter en karantæne, der har varet fem spilledage, som han blev tildelt i den første kamp mod Barcelona i den spanske Super Cup.

Nu vil han dog gerne spille ved siden af Asensio.

Den 21-årige midtbanespiller fik kun 23 minutter i kampen mod Betis, og fremover ser Ronaldo gerne, at han bliver en fast del af startopstillingen, foran folk som Borja Mayoral og Gareth Bale.

Don Balon hævder, at Ronaldo ikke værdsætter Mayoral, og ikke vil have ham i nærheden af førsteholdstruppen. Ydermere er han bekymret over Bales form, og mener, at Asensio bør være førstevalg.

Ronaldo vil gerne spille i en form for frontduo med den unge spanier, og føler, at det i øjeblikket er klubbens bedste formel for succes i denne sæson.

Portugiseren føler, at Asensio kan give ham den bedste chance for at hente ind på Lionel Messi i forhold til at blive topscorer – på trods af, at han i øjeblikket er hele ni mål bagud.