Juventus offensive profil Cristiano Ronaldo skal i følge flere medier i retten i sin tidligere klub, Madrid. 

Sagen er den, at den portugisiske superstjerne er anklaget i en sag om skattesnyd. Spanskere anklagere forlanger angiveligt en 23 måneds straf i fængsel til portugiseren.

Ronaldo har accepteret et forlig for at undgå at komme i retten. Det forlig betyder, at han skal betale de spanske skattemyndigheder omkring 100 millioner kroner.

Dog forholder det sig sådan, at angriberen kan undgå yderligere fængselsstraf. Det sker dog kun, hvis den 33-årige EM vinder erklærer sig skyldig i retten i Madrid i næste uge.

 (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

Den kommende retssag finder sted i morgen, mandag, men Ronaldo forventes faktisk at spille for Juventus den samme aften mod Chievo. Dog er retssagen nu flyttet til tirsdag, hvorfor Ronaldo har meget travlt.

Denne skattesag er den anden, der rammer portugiseren. Han er nemlig også involveret i en skattesag i sit hjemland Portugal. Her bliver han eftersigende undersøgt at USA. Anklagerne derovre hævder, at han har seksuelt overfaldet en kvinde i Las Vegas over 10 år siden.

Ronaldo har indtil videre erklæret sig uskyldig i begge sager. Han hævder at mødet med kvinden var gensidig og der derfor ikke er tale om en lovovertrædelse.

Juventus skal møde Chievo i Serie A i morgen mandag. Han forventes at rejse til Madrid umiddelbart efter kampen. På den måde kan han deltage i retssagen i Madrid.

En retssag, der på mange måder er afgørende ofr hans fremtidige karriere. Skulle det ikke gå som forventet kan Ronaldo nemlig ikke spille for Juventus i de kommende uger/måneder. Men mon ikke portugiseren finder ud af noget alligevel, uanset hvad.