Den portugisiske superstjerne kæmper lige med et lårproblem – et skadesproblem. Og det kan komme til at gå udover næste uges midtuge-, Champions League-kamp mod Ajax. Skaden pådrog han sig i forbindelse med en landskamp for Portugal i weekenden.

Ronaldos klub, Juventus skriver, at det er usikkert om den 33-årige angriber kan blive fit for sit skadesproblem forud for CL-kvartfinalen om få dage. Det samme udtaler træner Allegri til den engelske avis Goal.com.

Portugal spillede 1-1 med Serbien i landsholdspausen og Ronaldo måtte udgå med en skade i låret. Lige efter hændelsen blev der dog sagt af fysioterapeuterne, at han nok blive klar til at genoptage trænigen inden for et par døgn. Og dermed være klar til at møde de hollandske mestrer fra Ajax.

Allegri udtaler sig om skaden

Allegri siger: “I dag er der eksamen for Ronaldo. Han arbejder sig tilbage men det vil blive svært. Han har et skadesproblem. Og det kommer måske til at gå udover kampen mod Ajax. Det afhænger af lægernes vurdering og hans egen symptomer på smerte osv. Der er stadig ni dage tilbage. Vi er nødt til at være fortrøstningsfulde. men Douglas Costa er i en god forfatning. Og han vil blive klar til kampen. Det samme med Smi Khedira, der også har været skadet. Han vil også blive klar til kampen mod AC Milan i weekenden. Og det samme med Juan Cuardrado. Han er snart tilbage. Så det tegner godt for fremtiden for truppen. Vi er snart alle mand tilbage på træningsbanen.”