Cristiano Ronaldo, der af mange betragtes som en af verdens absolut bedste spillere, er åben over for ideen om, at hans bitre rival, Lionel Messi skulle komme til Serie A. Og dermed genforene rivaliseringen mellem de to superstjerner. Det skriver Goal.com i hvert fald i dagens avis. Messi skulle ifølge flere medier nemlig savner netop dette element i hverdagen.

Cristiano Ronaldo skiftede i sommers til Juventus efter næsten et årti i den spanske hovedstad, Madrid, på Santiago Bernabeu. Gennem de mange sæsoner var der en evig magtkamp mellem Ronaldo i Real og Lionel Messi i Barcelona. Mandskaberne skiftede til at vinde La Liga – og de store titler i Europa. Og det evige spørgsmål om, hvem der var den bedste af de to spillere, var altid til diskussion. Nu mødes argentineren og portugiseren ikke mindst to gange per sæson mere.

Men det kan komme til at ske igen. Messi savner nemlig Ronaldo. Og Ronaldo savner Messi.

Ronaldo klar til en genforening

Flere personer omkring de to tidligere Ballon d’Or-vinderen melder nemlig om, at rivaliseringen mellem de to, var med til at gøre dem, hver i sær, meget bedre – og skarpere på banen. Og det er noget de begge savner i hverdagen.

Da Ronaldo blev spurgt om han savner Messi, svarede han: “Nej, men måske savner han mig. Jeg har spillet i England, Spanien, Italien og Portugal – og på landsholdet. Mens hans altid kun har prøvet Spanien. Så måske har han mere brug for mig, end jeg  har for ham.”

“For mig er livet en udfordring. Jeg tog til Italien og accepterede udfordringen. Måske han også skulle gøre det. Det ville i hvert fald være fedt for rivaliseringen og niveauet. Men jeg har respekt for ham. Og hvis han er glad i Spanien, så er det jo sådan det er.”