ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 11: FIFA Ballon d'Or nominees Neymar Jr of Brazil and FC Barcelona (L), Lionel Messi of Argentina and FC Barcelona (C) and Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid (R) attend a press conference prior to the FIFA Ballon d'Or Gala 2015 at the Kongresshaus on January 11, 2016 in Zurich, Switzerland. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

De tre mandlige finalister ved FIFA Ballon d’Or Neymar Jr., Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i Kongresshaus d. 11. januar 2016. Zürich, Schweiz. (Foto Philipp Schmidli/Getty Images).

Traditionen tro var der pressekonference inden prisuddelingen i FIFA Ballon d’Or hvor de tre mandlige finalister, Messi, Neymar og Ronaldo, sad på scenen og skulle svare på spørgsmål. Her bringer vi nogle af kommentarerne fra de tre stjerner.

Pressekonferecen ved aftenens FIFA Ballon d’Or gav nogle interessante indblik i hvad de tre finalister synes om hinanden som fodboldspillere.

Messi om Neymar:

”Jeg tror ikke han er nogens efterfølger. Han vil være sin egen, hvilket er godt. Han vil fortsætte med at udvikle sig og han har muligheden for at blive det han ønsker. Han har alt det der skal til. Udover at være en ekstraordinær spiller er han også fantastisk som person.”

Neymar om Messi:

”Jeg beundrer ham ikke blot på plænen men også udenfor for den person han er. Han er virkelig blevet et idol. Han er blevet nomineret i ni år så dette er virkelig et forbillede for mig. At forsøge at slå rekorder og så håber jeg at kunne følge i hans fodspor.”

Messi blev også spurgt om han helst ville vinde fem Guldbolde eller ét VM?

”Det er et meget hårdt spørgsmål. Et verdensmesterskab er det største du kan vinde som spiller, så jeg ville nok helst vinde dette.”

Cristiano havde også en fin kommentar om Messi:

”Messis venstre fod er virkelig god, den ville jeg gerne have haft”

Hvortil Neymar kvikt responderede:

”Jeg ville gerne have haft en fod fra dem begge!”.

Senere ankom den ene stjernespiller efter den anden på den røde løber ind til Kongresshaus i Zürich: Pogba, Seedorf, Kaká, Thiago Silva, Modric, Marcelo, Davids, Alves, Iniesta, Lothar Mätthaus og så selvsagt de mandlige finalister, Messi, Neymar og Ronaldo.