Cristiano Ronaldo er en af verdens bedste spillere, men han har også haft en palette af fantastiske trænere, men hvem er egentlig den bedste træner, som Ronaldo har trænet under.

I et interview med ITV, hvor Ronaldo blev interviewet af Jonathan Ross afslørede Ronaldo hvem han mente var hans bedste træner nogensinde. Ronaldo har blandt andet spillet under trænere som Jose Mourinho, Carlos Ancelotti, Sir Alex Ferguson og Rafael Benitez, der er træner for Real Madrid i dag.

Ronaldo: Sir Alex Ferguson var min bedste træner

Sir Alex Ferguson købte i 2003 den 18-årige Cristiano Ronaldo for omkring 125 millioner kroner. Faktisk virker det som om det er en kæmpe respekt og taknemmelighed i Ronaldos forhold til Ferguson i særdeleshed på det personlige plan, og udtaler blandt andet om Ferguson:

“Jeg kan kun takke ham for hvad han har gjort for mig.”

Særligt et øjeblik i karrieren fremhæver Ronaldo:

“Vi skulle spille en afgørende kamp i Champions League, og jeg var en nøglespiller i den kamp, og så sagde jeg “Træner jeg bliver nød til at besøge min far”. og så svarede han [Ferguson, red.]: “Hør her – din familie og dit personlige liv det er det vigtigste, du har i det her liv. Hvis du skal bruge 3 dage, så brug 3 dage, hvis du har brug for 4 dage eller 5 dage, så brug det” (…) Dette er grunden til jeg respekterer ham så meget, og for mig er han den bedste træner jeg nogensinde har haft.”

MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 6:  Cristiano Ronaldo and Sir Alex Ferguson of Manchester United in action during a first team training session at Carrington Training Ground on February 6, 2009 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

 Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson of Manchester United  (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)