Cristiano Ronaldo er meget utilfreds over det spanske-fodboldforbund, efter han blev tildelt hele fem kampes karantæne for at skubbe dommeren, efter at have fået sit andet gule kort for film, selvom videoer efterfølgende klart og tydeligt viser, at han fik et lille skub, så han ikke kunne gøre andet end at falde. 

I det første af to opgør i den spanske-Super Cup, blev Ronaldo udvist. Han fik sit første gule kort, kort efter han blev indskiftet, hvor han lavede et fantastisk mål på en omstilling. Ronaldo fik bolden på venstre-kanten og tog et kort træk til højre og smadrede den op i hjørnet, efterfølgende smed han trøjen og viste sin imponerende overkrop, men som han godt var klar over førte til et gult kort.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Et par minutter senere blev Ronaldo spillet i dybden af Marcos Asensio og kommer i en side om side duel mod Umtiti, og her får Ronaldo et lille puf i ryggen af Umtiti og falder derfor, men dommeren takserer dette til film og derfor giver Ronaldo sit andet gule kort.

Dette bliver Ronaldo naturligvis meget frustreret over og skubber til dommeren med den ene hånd. Meget dumt af Ronaldo, der tydeligvis var meget frustreret i situationen.

“Umuligt at være immun over for denne situation. Fem kampe! Jeg synes det er overdrevet og latterligt. Det kaldes forfølgelse. Tak for støtten til mine holdkammerater og til fansene”, skriver Ronaldo på sin Instagram-profil.

Ronaldo afsoner første karantænedag allerede i aften, når Real Madrid og Barcelona mødes i den anden Super Cup-kamp.