I følge flere medier er den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo ude efter en ny, kæmpe kontrakt med Real Madrid. Det sker bare ét år efter stjernen skrev under på en ny lukrativ femårig aftale med kongeklubben fra Madrid. 

af kristian paris

Portugiseren vil angiveligt betales lige så meget, hvis ikke mere, end den evige rival fra Barcelona, Lionel Messi. Rygterne går på, at Ronaldo og klubben allerede har mødtes for første gang for at diskutere en nye kontrakt og en betydelig lønforhøjelse til den hurtige angriber.

Rygterne kommer fra den spanske journalist Eduardo Inda, der har fortalt TV showet El Chriinguito og Daily Star, at stjernen ønsker at få en lønforhøjelse, der svarer til den anden superstjerne, Lionel Messi fra Barcelona.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,)

– Cristiano Ronaldo for forsøge at fornye sin kontrakt med Real Madrid, og han vil komme til at tjene langt flere penge han har hidtil har fået.

– Han forhandler lige nu med klubben. Hans kontrakt udløber i skrivend stund først i 2021, men han ønsker at forlænge den til 2022. Real Madrid foretrækker dog at beholde den på 2021 og så stedet hæve hans løn betydeligt, siger den spanske journalist om situationen.

– Om året tjener han ca 200 millioner. Nu kræver han (spørger efter) 270 millioner. Det er det hele aftalen går ud på.

– Messi tjener ca 310 millioner plus diverse andre indkomster (60 millioner) om året. Det betyder, at det løber helt om i 900 millioner i omkostninger for Barcelona om året.

 

Real Madrid vil meget sandsynligt imødekomme landsholdsspilleren ønske, eftersom de naturligvis stadig ønsker at have gavn af hans kvaliteter på banen. De ønsker ikke, at han være utilfreds og forlade klubben, som der i sommers var snak  om.

Ronaldo slog sidste år Messi ved Ballon d’Or uddelingen, ligesom han vandt La Liga for første gang i fem år. Derudover vandt klubbens deres anden Champions League titel på bare tre år.