Ronaldos agent taler ud. Her er den klub som legenden slutter sin karriere i.

For dem af jer, der havde håber på, at se Ronaldo i MLS en gang, skal i nok ikke håbe på det mere. Han kommer formentlig ikke til at spille sammen eller mod stjerner som David Villa, Beckham eller Zlatan. Hans agent slår nemlig fast, at portugiseren ikke skal til MLS eller en anden klub mere.

Agenten Jorge Mendes er ret sikker på, at Ronaldos sidste klub formentlig bliver Juventus.
Efter at have tilbragt ni år i Real Madrid valgte Ronaldo at skifte til Juventus i forgårs. Han har skrevet under på en fire-årig aftale , hvor han kommer til at tjene omkring 225 millioner kroner om året. Plus det løse selvfølgelig.

Mendes, der fik forhandlet aftalen til landsholdsspiller, har sagt, at han er glad på Ronaldos vegne. Han ser heller ikke nogle problemer med at slutte sin karriere i Torino.

(Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Agent er glad

“Jeg er meget glad for Cristiano. Juventus bliver hans sidste klub. Jeg er glad for Ronaldo tog den beslutning. Han kommer til at være en del af et fantastisk hold og jeg takker Andreas Agnellli for den vedholdenhed som han udviste i forsøget på at hente Ronaldo fra Madrid. ” slog agent en fast.

Ronaldo skal ud på en ny rejse og et nyt kapitel i sin karriere i Italien. Han håber naturligvis på, at kunne fortsætte sin målscoringsrate i sin nye klub.

Den femdobbelte Ballon d’Or vinder har også vundet CL fem gange. Han bliver den brik som Juventus har manglet de sidste par sæsoner, hvor de ikke har vundet CL. I stedet har de vundet Serie de sidste fem sæsoner i træk.

“Jeg takker Marotta for hans proffessionalisme og Alesandro Proto for at have fundet det rette hjem for Cristiano. Det er vigtigt, at han har det godt med sin familie. “