En tidligere Manchester United-målmand kalder Cristiano Ronaldos målscoringsrekorder for uopnåelige og siger samtidigt, at de aldrig nogensinde bliver slået. 

Af David Paris 

Den tidligere Manchester United-målmand Edwin van Der Sar, har i et interview med det engelske medie Goal fortalt, at hans tidligere holdkammerat i Manchester United-tiden, Cristiano Ronaldo simpelthen har lavet så mange mål, at der aldrig er nogen anden spiller, som kommer til at score lige så mange.

Sammen, i den røde del af Manchester, vandt de to Premier League og Champions League i 2008, inden den portugisiske landsholdsanfører året efter, blev solgt til kongeklubben Real Madrid.

Siden skiftet til Spanien og Los Blancos, som Real Madrid også kaldes, har den i dag 31-årige fløjspiller vundet tre Ballon d’Or-trofæer og været klubbens topscorer syv sæsoner i træk.

‘Har han en god sæson for Real Madrid’

45-årige Van der Sar erklærer til Goal, at Ronaldo er steget et par niveauer siden Manchester United og siger: “Ronaldo scorer altid en utrolig mængde af mål. Vanvittige antal. Hans scoringsresultater er uopnåelige. Han har gang i en stor sæson for Real Madrid.” 

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 26:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid gestures before the UEFA Champions League Semi Final first leg match between Manchester City FC and Real Madrid at the Etihad Stadium on April 26, 2016 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Ronaldo missede Real Madrids første semifinalekamp i Champions League mod Manchester City, men ifølge Van der Sar, er Ronaldo formentlig klar til returkampen, hvor udgangspunktet i forhold til den første kamp er 0-0.

Desuden kommenterede den tidligera Ajax-målmand også på keepersituationen i hovedstadsklubben.

“David De Gea spiller lige nu for Man United,” sagde Van Der Sar og fortsatte: “Real Madrid har en stor og god keeper i Navas. Han er god, og det er det vigtigste. Det er, hvordan situationen ser ud lige nu,” sluttede han.

Læs også: Ramaskrig: Ronaldo dater Barcelona-fan

Læs også: La liga-forsvarer: Real Madrid stærkere uden Ronaldo