Af David Paris 

Den tidligere Manchester United-stjerne mener ikke, at hans tidligere rivaler fra den anden ende af byen, Manchester City, er blandt de bedste Premier League-mandskaber nogensinde. Han fastlår også, han ikke tror, at Pep Guardiolas mandskab kan fastholde den gode form i resten af sæsonen og at de nok skal få problemer i fremtiden. 

Lørdag smadrede klubben fra den blå del af Manchester, selveste Tottenham med 4-1 og de er nu hele 14 points foran nummer to i Premier League, her cirka halvvejs i sæsonen. De er stadig ubesejrede i den bedste engelske række og lige nu, er der ikke noget, der ser ud til at stoppe dem.

Pep Guardiola har virkelig sørget for at få sine spillere til at præstere. Det er længe siden et Premier League-mandskab har været så dominerede halvvejs inde i sæsonen. Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Wayne Rooney, der i sommers skiftede tilbage til barndomsklubben Everton fra Citys rivaler, Manchester United, siger følgende til det engelske medie Goal.com:

“Jeg er ikke sikker på, at City er der. De er ikke på niveau med nogle af de bedste Premier League-mandskaber i historien. Det skal der meget mere til. Der har været så mange gode hold i Premier League gennem tiderne, så de skal virkelig præstere nogen ekstraordinært, hvis de skal op i den kategori. De er nødt til at vinde trofæer og være ubesejrede for en længere periode. De er ikke de bedste hold nogensinde. Jeg ville sige Manchester Uniteds hold i 2008. “

“Jeg tror ikke de kommer til at være ubesejrede i hele sæsonen. De har gjort det godt, men de kommer til at løbe inde i problemer. De er jeg sikker på. Det bliver jul nu og programmet er pakket der. Mon ikke de får lidt udfordringer.”

Hvad mener du? Er du enig i Rooneys udtalelse? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.