Den tidligere Manchester United-angriber, Wayne Rooney, er kommet med sit bud på, hvorfor Paul Pogba havde det svært under ledelse af José Mourinho i Manchester United.

Paul Pogba i aktion for Manchester United. Foto: Getty Images

Den tidligere United-angriber mener, at det altid er en svær situation, når to store egoer støder sammen i den samme klub.

Pogba og Mourinho havde flere problemer i denne sæson. Den franske landsholdsspiller fik blandt andet at vide, at han aldrig ville blive kaptajn for klubben igen, ligesom de to også havde et skænderi, efter et nederlag til Derby i Carabao Cuppen.

I de sidste få kampe under Mourinho, blev Pogba holdt ude af startopstillingen i flere Premier League-kamp. Han fik slet ikke spilletid i Mourinhos sidste kamp, som var et 1-3-nederlag til Liverpool.

Den tidligere United-stjerne, Wayne Rooney, mener, at franskmanden har behov for en del frihed, før man får det bedste ud af ham.

– Jeg så Paul komme igennem akademiet hos United og han har en masse evner. Det var en svær tid, han havde under Mourinho, fordi det ikke fungerede, fortæller Rooney til ESPN.

– Jeg tror, han fandt det svært under Mourinho. Udfaldet bliver aldrig godt, når to store egoer mødes.

Resten af Manchester United-truppen, er ligesom Paul Pogba, blomstret op under ledelse af den midlertidige manager, Ole Gunnar Solskjær.

Lørdag vandt holdet med 2-1 over Brighton, og ligger dermed nummer 5 i Premier League.