I en snak med det engelske medie talksport har den tidligere landsholdsanfører afsløret en stor ting om fremtiden for hans deltagelse i international topfodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Efter Rooney har nået det man kan opnå som professionel fodboldspiller, sætter den erfarne englænder nu sigtekornet efter at blive manager, når hans karriere en dag – om måske ikke så længe – stopper og han må gå på pension. Det til indrømmer han, at han ikke ville sige nej til at blive landstræner for England, hvis han en dag fik tilbudt jobbet.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Den nuværende Everton stjerne har allerede spillet sin sidste landskampe for England, men efter han har fået muligheden for igen at spille for sin barndomsklub, Everton, har han kigget indad og overvejet, hvad han kunne blive efter karrieren er slut.

 Det afslører han i et interview med talkSPORT så sent som i sidste uge. Han afslørede også hans store beundring for den taktisk del af fodbolden – noget, der lægges meget vægt på som fodboldmanager. Han indrømmer også, at han er meget begejstret for at lære fra sig, og det bestemt er noget han vil lægge endnu mere vægt på fremover.
“Jeg ville elske at blive manager. Lige nu tager jeg mine kurser og eksamener, og jeg tror, at det ville være et spild, hvis jeg ikke delte ud af den erfaring jeg har fået over de sidste mange år.” slog den engelske legende fast i interviewet.
“Jeg har altid været interesseret i at se og analyse kampe. Den taktiske del af spillet og det at snakke med managers er noget jeg er meget glad for. ” sluttede englænderen.
At vinde 18 titler over 13 år med den engelske gigantklub Mancnhester United, er bestemt noget som Rooney kan være stotl over. Derudover er han blevet trænet af en af de største managers i moderne fodbold, Sir Alex Ferguson, der stod i spidsen for de røde djævle i næsten to årtier.
Nu må vi om englænderen også kan føre de præstationer ud i livet, hvis han en dag bliver træner.