Af David Paris

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende kommentator og fodboldekspert i England Roy Keane har, ifølge det engelske medie The Telegraph fortalt, at Chelsea er langt bedre uden én bestemt spiller. Træner Antonio Conte har nemlig ikke benyttet sig af den omdiskuterede spanske landsholdspiller Diego Costa og det mener Keane altså er nøglen til succes. De forsvarende engelske mestre er nemlig langt bedre, som hold, uden angriber Diego Costa.

Keane beskriver Costa som en spiller uden for rækkevidde og fastlår samtidigt, at Contes beslutning om offentligt at fortælle, at Costa ikke havde nogen fremtid i klubben var en god beslutning. Costa formåede ikke at skifte klub i det netop lukkede transfervindue, men skulle ifølge en spansk avis i denne uge træne med sin tidligere klub Atletico Madrid.

Keane siger følgende om Costas situationen hos The Blues, som Chelsea også kaldes: “De er bedre uden ham. Fyren er naturligvis anledning til store problemer.Jeg ved, han har gjort det godt for dem, men han ser til mig at være lidt af en ballon. Slap af med ham. Conte har spillere, der gerne vil spille og som er lige så gode som ham.”

“Hvis jeg var en af hans holdkammerater, ville jeg sparke ham op og ned på træningsbanen. Nogle af de senior-spillerne er nødt til at få fat i ham. En talentfuld, talentfuld dreng, men hans holdning er som et forkælet barn. Han er bare helt latterlig.” 

Og Costa er nok ikke helt savnet i klubben. Den nye angriber hedder nemlig Alvaro Morata og kom i sommers fra Real Madrid. Han har imponeret og har allerede nu bevist, hvorfor han er en målscorer af verdensklasse.