The Blues, som Chelsea også kaldes, led det grusommeste nederlag i de seneste 23 år i midtugen og forsvarsspilleren Antonio Rüdiger mener, at samtlige spillere burde skamme sig noget så grusomt. Og at det altså ikke er trænerens ansvar. På den måde fritager den tyske midterforsvarer træner Maurizio Sarri for ansvar og skyder skylden på sig selv og sine holdkammerater.

Da de 90 minutter mod Bournemouth var spillet færdig onsdag aften, måtte Chelsea-spillere sidde med en meget forkert og skamfuld smag i munden. De tabte nemlig svimlende 4-0 til Bournemouth, der i skrivende stund ligger nummer 10 i Premier League.

Kampen var næsten fra første fløjt en pinlig affære for London-klubben. Dog uden scoringer. Chelsea var klart det dårligste hold på bolden, men først to minutter inde i anden havleg kom forløsningen for hjemmeholdet og dets fans. 1-0 og så tog målene ellers fart.

Skamme sig noget så grusomt

Rüdiger siger følgende om det pinlige Premier Leauge-nederlag: “Alle burde skaffe sig. Vi er bedre end, hvad vi viste i sidste kamp. Alle spillere i klubben burde kigge indad og tænke over, om man gjorde sig bedste og kæmpede til det sidste. Inklusiv mig selv. Man kan vinde, tabe, spille uafgjort, men det vigtigste er altid måden det sker på. Og så kan det godt være man taber. Men vi spillede pinligt og uacceptabelt. Det er os, spillere, der bærer ansvaret – for det er os, der er på banen og spiller med bolden. Men vi kommer stærkere tilbage. Og det er jeg sikker på.”

Næste kamp for Chelsea er senere i dag, mod danskerklubben Huddersfield. Kampen fløjtes i gang kl. 16.