Andreas Christensen søger fast spilletid, da tilgangen af Rüdiger, og en Cahill på bænken gør det svært for ‘AC’ at håbe på, at drømmen om fast spilletid i Chelsea lykkes. Den interesserede klub er Sevilla, som har brug for en ny centerback efter salget af Adil Rami.

MUNICH, GERMANY – APRIL 30: Andreas Christensen (R) of Borussia Moenchengladbach and Mario Goetze of Bayern Muenchen compete for the ball during the Bundesliga match between Bayern Muenchen and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena on April 30, 2016 in Munich, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Sevilla søger en central forsvarsspiller til at erstatte tabet af Adil Rami. Andreas Christensen er i øjeblikket 21 år gammel og er udset til at være den erstatning, Sevilla har brug for. Andreas ‘AC’ Christensen kan både spille i den centrale og højre side af forsvaret.

Udover at være på jagt efter en central forsvarsspiller, leder Sevilla også en venstre kant og en angriber.

Sevilla er på udkig efter forstærkninger til defensiven. Derfor har man nu lavet en indkøbsliste med en række prominente navne, som skal forstærke den andalusiske bagkæde.

Heriblandt skulle Andreas Christensen efter sigende stå. Det skriver den lokale Sevilla-avis, Les Desmarques.

Angiveligt skulle Sevilla være villige til at afgive et bud på 15 millioner euro for den 1 meter og 88 centimeter høje forsvarsspiller. Christensen er netop vendt tilbage til Chelsea efter et lejeophold hos tyske Borussia Mönchengladbach.

Læs også: Video: Mohamed Salahs mål sender Liverpool-fansene i den syvende himmel