Luis Enrique har ikke verdens hårdeste job. Måske er en af de sværeste aspekter ved jobbet at finde spillere, der er gode nok til at forbedre truppen. Det er én af de ting, som Enrique har været dygtig til denne sommer.

Foto: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Foto: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Et af problemerne for La Liga-mestrene sidste sæson var, at der manglede alternativer til MSN-trioen i front. Suarez, Neymar og Messi skulle spille hver eneste kamp, og der var ikke nogen Plan A, hvis det ikke lykkedes for dem. Det så man blandt andet i Champions League-kvartfinalen mod Atletico Madrid, hvor catalanernes offensive spil fejlede totalt.

Enrique har denne sommer forbedret truppen ved at købe Samuel Umtiti og Lucas Digne til forsvaret, André Gomez og Denis Suarez til midtbanen, og Jesper Cillessen i målet. Men man har altså endnu ikke købt nogen angriber.

Men ifølge Goal i Spanien sker der nemlig snart noget nyt på den front. Det forventes nemlig at købet af Paco Alcacer fra Valencia snart vil blive annonceret.

Men ikke nok med, at der sker noget på købs-siden i Barcelona. Der sker også noget på salgs-siden. Munir El Haddadi forventes nemlig at ryge den anden vej, altså til Valencia.

Munir skal efter planen udlejes til Valencia med en købsoption inkluderet i aftalen. Selvom der ikke er tale om en egentlig byttehandel, så vil handlen ikke blive til noget, hvis Paco Alcacer ikke skifter til Barcelona. Men hvis han gør får Valencia til gengæld også Munir gratis.