Den engelske avis, The Mail, skriver, at Chelsea er i gang med at forberede et rekordbud på Romelu Lukaku, der i øjeblikket spiller for Everton.

GettyImages-523535138

Chelsea er ydermere villige til at bytte Loic Remy for den belgiske angriber.

Angiveligt skulle Chelsea være klar med £65 millioner eller $86 millioner, svarende til cirka 610 millioner kroner.

Det sker blandt andet fordi Chelsea fik afvist en forespørgsel af Real Madrid i deres forsøg på at hente Alvaro Morata til klubben.

Men Everton har sat et prisskilt på Lukaku, der eftersigende skulle koste £75 millioner, så derfor har klubben afvist buddet prompte.

Den belgiske angriber scorede i sidste sæson 18 mål og assisterede seks gange. Derudover havde han også et imponerende EM med sit land, hvor han scorede to gange, før Belgien røg ud til Wales i kvartfinalen.

Men Evertons afvisning af buddet nedskyder ikke nødvendigvis en mulig transfer, idet der spekuleres i, om Lukaku vil kræve en afgang på grund af hans lyst til at komme til Chelsea.

Lukaku har tidligere tørnet ud for Chelsea, men skiftede til Everton i 2014 efter at have tilbragt et år på Goodison Park i forbindelse med en lejeaftale.

Det vil – såfremt handlen bliver til noget – være Chelseas andet indkøb af en angriber denne sommer, idet klubben har hentet Michy Batshuayi fra Marseille.

Chelsea har også sikret sig N’Golo Kante, som i sidste sæson var en vigtig brik i Leicesters mesterskabssæson.