Chelseas boss Antonio Conte kan meget vel være på vej ud af managerposten i London klubben Chelsea, efter der i længere tid har været rygter om hans afgang og ankomsten af Luis Enrique – den tidligere Barcelona-træner. 

AF KRISTIAN PARIS

Måske bliver det først i slutningen af sæsonen, men intet desto mindre sker det. Lige nu kan Contes tidligere job meget vel vente på ham, når sæsonen slutter til sommer.

Premier League manageren led desværre sit syvende Premier League nederlag i denne  sæson i weekenden, da de rejste til Old Trafford og tabte 2-1 – dog efter at være kommet flot foran og de havde også adskillige chancer til at øge den føring.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Conte har selv givet udtryk for, at han gerne vil blive på Stamford Bridge indtil hans kontrakt udløber, men det kan dog være, at ejer Roman Ambramovich har andre planer for sin klub.

Men jobbet som italiensk landstræner er lige nu åbent efter fodboldforbundet netop har fyret Gian Piero Ventura – indtil videre har assistent manager Alessandro Costacurta taget over, mens stadig endnu ledes efter en ny manager .

-” Vi har endnu ikke besluttet os endnu, men vi tror, at den bedste til jobbet nok er Antonio Conte. Derfor vil vi med sikkerhed tage kontakt til ham meget snart,” har en talsmand for fodboldforbundet udtalt.

-” Conte har allerede vist, at han har egenskaberne til at være landstræner – det så vi til EM. Det betyder dog ikke, at vi udelukker andre italienske managers, eksempelvis Mancini eller Ancelotti…eller måske endda den tidligere PL-vinder med Leicester Ranieri, der dog har haft store udfordringer med Grækenlands landshold.”

Han fortsætter: ” vi leder efter en træner, ikke bare en hvilken som helst, derfor ignorer vi heller ikke trænerne i Serie A helt. Se eksempelvis på Milans eller Sampdorias manager.