Ifølge kilder i Italien vil Inter have fingrene i Christian Eriksen, der har kontraktudløb med Tottenham til sommer. 

Det må efterhånden antages at være så godt som sikkert, at Christian Eriksen ikke fortsætter karrieren i Tottenham, når den 27-årige danskers kontrakt udløber til sommer. Dog har Spurs’ nye manager Jose Mourinho luftet ønske om at forlænge med midtbanespilleren, men hvis midtbaneprofilen var interesseret i dette, var det nok sket på nuværende tidspunkt. Derfor kan han frit forhandle kontrakt med interesserede klubber, hvor Real Madrid længe har været nævnt som bejler. 

Nu skriver Sky Sport Italia, Tuttosport og Corriere dello Sport, at også Inter har meldt sig i kampen for at sikre sig den danske landsholdsstjerne. I januar er der kun seks måneder til Christian Eriksens kontrakt med englænderne udløber, så nu har han mulighed for at forhandle kontrakt gældende fra den kommende sommer. Som Football Italia skriver, kan Inter forvente konkurrence fra klubber som PSG, Juventus og Manchester United, som også skulle være interesseret i spilleren. 

Mediet skriver, at det også kan komme på tale, at Inter vil forsøge at købe Eriksen fri af Tottenham allerede i dette transfervindue – for et beløb omkring 150 millioner kroner. På den måde kan Milano-klubben komme foran de andre konkurrenter i køen om hans underskrift. Men Inter prøver også at sikre sig Barcelonas chilener Arturo Vidal i dette vindue, ifølge italienske sportsaviser. Hvis den handel glipper, kan det komme på tale, at Antonio Conte og Co. ligger et bud på danskeren. 

Den engelske avis The Mirror mener dog, at Real Madrid stadig er favorit til at sikre sig den offensive midtbanespiller. Spillere som James Rodriguez og Gareth Bale forventes at blive sat til salg til sommer, og så kan der blive plads til danskeren på Zinedine Zidanes hold, mener avisen.