Istanbul-klubben, Besiktas, er den nyeste deltager i kapløbet om Leeds-stjerne, Chris Wood. Foruden Besiktas er Swansea, Stoke og Southampton også på jagt efter den newzealandske landsholdsspiller.

BIRMINGHAM, ENGLAND – MARCH 03: Chris Wood of Leeds United celebrates scoring his second goal with Kalvin Phillips during the Sky Bet Championship match between Birmingham City and Leeds United at St Andrews (stadium) on March 3, 2017 in Birmingham, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Storklubben fra Istanbul er på jagt efter en erstatning for Vincent Aboubakar, der er vendt tilbage til FC Porto efter en lejeaftale, der varede sæsonen ud.

Besiktas-træner, Senol Gunes, har udset sig Chris Wood som den rette mand til at erstatte Aboubakar. Wood scorede i sidste sæson imponerende 30 mål.

LÆS OGSÅ: FCK-anfører: Vi skal nok nå gruppespillet – men vi har brug for dette!

Gunes har sendt talentspejdere til Leeds for at holde øje med Woods form i optakten. Leeds’ nye træner, den dansk-spanske Thomas Christensen, ønsker at angriberen bliver på Elland Road. Den traditionsrige klub har ambitioner om at rykke op i Premier League League denne sæson.

Han håber værdiansættelsen af den tidligere West Bromwich-angriber vil skæmme køberne væk.

Den 25-årige Wood skiftede i juli 2015 til Leeds United fra Leicester City. Yorkshire-klubben måtte af med 30 millioner for angriberen, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt..

LÆS OGSÅ: Monaco bekræfter: Mbappé vil væk – disse 4 klubber meldes varm på ham