Daily Star kan afsløre, at Manchester United offentligt har udtrykt interesse for Declan Rice, som i øjeblikket ikke kan nå til enighed med West Ham om en ny kontrakt.

af: Emil Plovgaard

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 20: Declan Rice of West Ham United in action during the Premier League match between West Ham United and Tottenham Hotspur at London Stadium on October 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

José Mourinho har set sig varm på den 19-årige Rice, der anses som værende en af de mest lovende midterforsvarere i England. Specielt den position har i den seneste stund været det svage led hos United.

Forsvarsspilleren har også bevist sin alsidighed i Premier League, hvor han blandt andet også har fungeret som defensiv midtbanespiller i en position som ankermand.

Rice er I øjeblikket værdiansat til 15 millioner pund. Hans ugentlige løn ligger dog kun på omkring 3.000 pund, og det er langt under andre spillere med lignende kvaliteter.

LÆS OGSÅ: Video: Se Tottenhams nye stadion

For nyligt fik The Hammers angiveligt et tilbud afvist. Klubben skulle have tilbudt Rice en kontrakt, der løb op i 20.000 pund om ugen. Dette blev altså pure afvist af englænderen.

West Ham vil gerne holde på Rice, men det ligner noget nær en umulig opgave. Således bliver klubber som Arsenal, Liverpool, Chelsea, Everton og tyske Borussia Dortmund kædet sammen med den unge englænder.

Til kampen mellem Belgien og Irland blev Mourinho set på tribunen. Dette har ført til rygter om, at Manchester United skulle være interesseret i den 29-årige Toby Alderweireld, der til daglig tørner ud for Spurs.

Kampen i Nations League gav også United-træneren mulighed for at overvære en anden Belgien-spiller i aktion. Nemlig den 21-årige Youri Tielemans, der kan købes for 25 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Kæmpe bet for Manchester United: Nøglespiller skadet under Nations League-kamp