Lucas Moura jubler efter et mål mod Toulouse i Ligue 1. (Getty Images)

Lucas Moura jubler efter et mål mod Toulouse i Ligue 1. (Getty Images)

Ifølge det franske nyhedsmedie, L’Equipe, vil Manchester Uniteds træner Louis van Gaal, hente en af PSGs offensive midtbanestjerner til januar og er i fuld gang med at planlægge den store satsning på den 23-årige brasilianer, Lucas Moura.

For to år siden var Manchester United også ude på at hente Lucas Moura, der dengang spillede i Sâo Paulo i Brasilien, men dengang valgte brasilianeren altså franske PSG frem for Manchester United, men de har altså tilsyneladende ikke opgivet håbet helt endnu.

Den franske avis, L’Equipe, skriver, at han (Lucas Moura, red.) tidligere (før terrorhændelsen i Paris) udtalte:

“Jeg elsker Paris og at bo her, og PSG er den klub jeg vil vinde titler og skrive historie med. Jeg tror på muligheden for, at vinde Champions League med PSG.”

Men efter den tragiske terrorhændelse i Paris, har piben måske fået en anden lyd, og derfor tror Louis van Gaal, at det denne gang kan lykkes ham at lokke Lucas til Premier League, men van Gaal ved naturligvis godt, at han vil møde stor konkurrence på sin vej.

Flere Premier League, her under Chelsea og Arsenal, skulle angiveligt også være interesseret i at hente den sprudlende brasilianer.