Wayne Rooney har den seneste tid været udsat for lidt af hvert, og han har måttet tage i mod en del kritik.

AF KRISTIAN PARIS 

Det er ikke verdens bedste sæson for den aldrende Manchester United legende Wayne Rooney. Det er i særdeleshed blevet dårligt med hensyn til spilletid for den engelske landsholdspiller. Han er blevet overhalet af andre yngre og mere kompetente spillere, der åbenbart passer bedre til den nye manager Jose Mourinhos spillestil.

Englænderen har i denne sæson kun startet inde i sølle ni Premier League kampe, ligesom han er blevet skiftet ind i ni. I de kampe er det blevet til to mål og hele fem assist. Desuden har han modtager hele fem gule kort.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Derfor har der også været rygter om, at den 31-årige englænder skulle være på vej væk fra det sted, hvor han tilbragt de sidste årti hos. Hvis det skulle ske, sker det til sommer, og på trods af den manglende spilletid, vil der med sikkerhed, være klubber klar til at skrive under med angriberen, der har scoret flest mål i Man Utds historie.

Et skifte til MLS synes også sandsynligt ligesom landsmændene David Beckham, Steven Gerrard og Frank Lampard gjorde det. Desuden er han også blevet kædet meget sammen med et skifte til Asien i form af Kina.

En anden klub, der meldes klar til overtage den målfarlige angriber er Premier League klubben West Ham. Hvis altså Mourinho er klar til at sælge legenden og han er frisk på at tilbringe de sidste sæsoner af en ellers gloværdig karriere i en mindre engelsk Premier League klub. Ja, så er et skifte til The Hammers  meget sandsynligt og det ville formentligt være et af sommerens bedste transfer.