Nemanja Matic har fået lov til at tage til Untied for Chelsea-ejer Roman Abramovich. Så længe, at de byder de 400 millioner de vil have for ham. 

Chelsea har i denne sæson køb Monacos Bakayoko og det har dermed sendt Matic ud i kulden i Chelsea. Efter også at have udeladt ham fra deres pre-season tur til Asien, så ser det altså mere og mere ud til, at han er på vej til et skifte væk.

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Både Juventus og Manchester United har været meldt kraftigt interesserede, men efter Mourinhos udtaleser om, at han gerne vil have indkøb på plads hurtigst muligt og, at han gerne vil have flere tilføjelser, da de andre topklubber har købt godt ind, så virker det meget realistisk, at Nemanja Matic ender i United. Juventus vil heller ikke gå med til at betale 400 millioner kroner for Matic, hvilket efterlader United tilbage alene.

Dog kunne Chelsea og Juventus indgå en byttehandel, da Antonio Conte er meget interesseret i at bringe venstre-backen Alex Sandro til Stamford Bridge. Chelsea har budt massere af gange, men Juventus bliver ved med at afvise, men måske man kunne smide Matic i handlen for at lokke Juventus til at overveje en eventuel byttehandel.

Manchester United har i denne sæson allerede hentet Victor Lindelof fra Benfica og Romelu Lukaku fra Everton. Lukaku, der allerede er kommet godt i gang med målscoringen, efter han scorede sit andet uofficielle mål i United-trøjen, da man besejrede Manchester City 2-0 i nat.

Om Lukaku bliver en succes i United-trøjen må tiden vise, men han har efterladt et godt startindtryk i hvert fald.