Den tidligere Arsenal og Manchester United angriber, Robin van Persie, er ifølge den spanske avis, El Mundo Deportivo, på Barcelonas ønsker over indkøb inden for den nærmeste fremtid.

Hollænderen skiftede til Fenerbahce i sommers efter tre år i Manchester, men har indtil videre fået en forfærdelig start på karrieren i det tyrkiske, hvor han kun er startet inde tre gange for de tyrkiske regerende mestre fra Istanbul.

Barcelona har holdt øje med van Persie

Den tekniske direktør i Barcelona, Robert Fernandez, rejste til Amsterdam i tirsdags for at overvåge hollænderen i landskampen mod Tjekkiet.

Van Persie kom på banen i det 39. minut, og spillede ikke op til sit bedste, men formåede alligevel at score i det 83. minut.

Hans kamp skulle efter sigende have imponeret den tekniske direktør så meget, at man ønsker at knytte van Persie til holdet.

Gensidig interesse for et muligt skifte

Barcelona efterspørger en stabil og rutineret angriber som backup til de nuværende angribere. Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar er gode angribere, og Barcelona mener, at Robin van Persie vil efterleve deres ønsker.

Hollænderen (Robin van Persie, red.) blev en fanfavorit i Arsenal, da han spillede for englænderne i over 8 sæsoner, med masser af mål til følge.

Van Persie har før sagt, at han ville elske at spille for Barcelona, så det er ikke helt væk, at det måske kan blive til noget.

Hvis han beslutter sig for at skifte til Barcelona, vil han ikke være den første angriber, som søger lykken i Barca, selv om han er lidt oppe i alderen.

Thierry Henry og Henrik “Henke” Larsson kom begge til den catalanske klub, selv om de var oppe i alderen, men gjorde begge et godt indtryk på ledelsen i Barcelona.