Transfervinduet er i gang og det betyder, at klubberne næsten frit kan forstærke deres mandskaber, frem mod den nye sæson, som de vil. Spillerne taler med nye arbejdsgiver og medierne skriver spalte op og spalte ned og rygterne og mulige transfers. I dag er turen kommet til Barcelona, hvis superstjerne Neymar, har fået noget vild at vide. 

Af David Paris 

Barcelonas superstjerne, brasilianske Neymar, er blandt verdens aller bedste angribere. I  den catalanske storklub er han en del af den frygtindgydende trio kaldet MSN – Messi, Suarez og Neymar selv. De tre angribere scorer uhyggeligt mange mål til sammen og selv det bedste forsvar i verden, frygter at møde de tre angribere i aktion.

Det er dog en kendsgerning, at blandt de tre spillere, så er og bliver Lionel Messi den største og bedste af dem alle. Han har vundet prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or et utal af gange og hans klasse på banen er der ingen der betvivler. Man kan med andre ord sige, at lynhurtige Neymar hurtigt kommer til at stå i skyggen af den lille argentinske troldmand.

Ifølge det engelske medie Sport, så er han er unavngivne personer i Barcelona, blevet opfordret til at forlade La Liga-klubben, for ordentligt at komme fri af Messis skygge.

Neymar kom til Spanien fra den brasilianske storklub Santos i 2013 og har stort set siden været en fast mand af træner Valverdes mandskab. Kontrakten med klubben udløber først i 2021, men det har ikke holdt klubber som Manchester City, Manchester United og Paris Saint-Germain fra at melde deres interesse i ham.

Såfremt Neymar ønsker at forlade Barcelona, er der masser af klubber, der med et splitsekund vil være klar på at tilbyde ham en kontrakt. Vi får se.