Der har længe været uvished omkring den spanske landsholdsmålmand David de Geas fremtid i Manchester United. Længe har rygterne svirret om et muligt exit til den spanske storklub Real Madrid. Den spanske klub var efter sigende 28 minutter for sent ude, i forhold til den engelske transferdeadline, så transferen kiksede.

Træner for Manchester United, Louis van Gaal, har på grund af uvisheden omkring de Geas fremtid i klubben, nægtet at lade de Gea starte inde i buret for “De røde djævle”. Men i dag kunne diverse nyhedsmedier så konstantere, at David de Gea har skrevet kontrakt med Manchester United for de næste fire år, og aftalen er faktisk så lukrativ, at den gør de Gea til den bedst betalte målmand i hele verden.

Gigantisk lønforhøjelse

Da David de Gea kom til Manchester United i sommeren 2011 fra Atletico Madrid, takkede han ja til en kontrakt på omkring 350.000 danske kroner om ugen. I den nye kontrakt kommer han til at tjene omkring 2 millioner danske kroner om ugen, som altså gør ham til den bedst betalte målmand overhovedet.

De Gea har i den seneste rum tid udtalt, at han også så sig selv i klubben efter transfervinduet i januar. De Gea skulle herefter have henvendt sig til sin agent, Jorge Mendes, for at få fornyet sin kontrakt. Den forhenværende kontrakt ville have udløbet ved sæsonens udgang, men nu bliver De Gea ifølge kontrakten i United til 2019, og måske endda endnu længere. I kontrakten er nemlig inkluderet en option, der betyder, at han kan forlænge kontrakten med endnu et år.