Real Madrid kræver bestemt ikke småpenge for deres franske landsholdsspiller Raphael Varane. Længe har midstopperen været rygtet væk til Juventus.

Ethvert skifte for landsholdsspilleren kommer til at være dyrt for en eventuel køber. Hovedstadsklubben fra Spanien kommer bestemt ikke til at kræve småpenge for stjernen.

Det rygtes nemlig, at Real Madrid kræver omkring 3,7 milliarder for den unge landsholdsspiller. Det skal i hvert fald afskrække de fleste klubber fra at være interesseret i spilleren.

Real vil ikke af med ham

Real Madrid har i hvert fald ingen intentioner om at sælge Varane, der også i denne sæson har været en nøglespiller for klubben. Og så må vi ikke huske, at han også var en stor stjerne på Frankrigs landshold under slutrunden i sommers.

Det franske medie L’ Equipe har på det seneste sat spørgsmålstegn ved Varanes fremtid i klubben, og hvor han så eventuelt kunne skifte hen. Det der dog taler i mod er, at hans kompagnon og landsmand, Zinedine Zidane, netop er vendt tilbage til Madrid.

Varane har kontrakt indtil 2023 og derfor vil det være svært – og meget dyrt – hvis han skulle væk før tid. Alligevel har den italienske storklub Juventus meldt sig interesseret.

Og Juventus har faktisk lidt en tradition for at hente spillere fra Real Madrid. De har senest hentet stjernen Cristiano Ronaldo. Året inden hentede de Sami Khedira. .

En anden mulig arbejdsgiver for Varane er også Manchester United. Englænderne er meget længe blevet sat i forbindelse med franskmanden, der menes at kunne bidrage med nogle defensive kvaliteter som klubben i mange år har manglet.

Zidane var i sidste uge ude i pressen for afsløre, at han ikke kan se et Real Madrid hold uden en Varane. Måske Varane kan udnytte dette til at få en ny forbedret kontrakt?

Selvom Real Madrid ikke har gang i verdens bedste sæson i år, har de alligevel formået at vinde Champions League de sidste tre år i streg. Og i år er de også med i kvartfinalerne.