Fodboldverdenens mindst hemmelige handel er nu på plads. Portugiserens kontrakt gælder til 2019 med option på yderligere ét år.

Det kommer ikke som et chok, at José Mourinho ville blive præsenteret som ny manager i Manchester United. I dag melder klubben på sin hjemmeside, at man er blevet enige om en 3-årig kontrakt med option på et år mere.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Ryan Giggs of Manchester United greets manager Jose Mourinho of Chelsea ahead of the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on August 26, 2013 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo: Getty Images)

United-formand Ed Woodward er glad for nyerhvervelsen, som han kalder fagets bedste.

José er simpelthen den bedste manager i fodboldverdenen. Han har vundet trofæer og inspireret spillere i flere lande rundt omkring i Europa, og selvfølgelig kender han Premier League godt, da han har vundet den tre gange.

Manageren selv føler sig beæret over at få lov til at træne en klub som Manchester United.

At blive manager i Manchester United er en speciel ære i det her fag. Klubben er kendt over alt. Der er en mystik og romantik omkring den, som ingen anden klub kan matche. Jeg har altid haft et tilhørsforhold til Old Trafford.

Mourinho, der har vundet 22 trofæer siden den første titel i 2003, afløser den nyligt fyrede Louis Van Gaal.