2Real Madrids præsident Florentino Perez har afsløret, at en af Serie As største legender faktisk sagde nej til et skifte til den spanske hovedstad for at blive i klubben. Det skete tilbage i 2006. 

AF KRISTIAN PARIS

Los Blancos’ præsident afslører den bemærkelsesværdige historie i et interview med den italienske avis La Gazzetta dello Sport og Football Italia. Han afslører, at det handler om AS Romas legende spiller Francesco Totti, der angiveligt skulle have sagt nej til at komme til den spanske hovedstad for hele 12 år siden.

Han er netop gået på pension som spiller fra international fodbold, men dengang – for et helt årti siden – var han eftertragtet af alle de store klubber i verden. Real Madrids daværende og nuværende præsident Perez prøvede at overbevise ham om at komme til Santiago Bernabeu, men Totti forblev tro mod den klub han endte med at tilbringe hele sin karriere i.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

” Totti er en af de største legender i fodboldhistorien. Før 2006 i begyndelsen af min præsidentperiode ringede jeg til ham og spurgte om et møde med ham. Men han fortalte  mig, at han ikke kunne forlade Roma.” fortalte den spanske præsident til mediet.

Totti afslørede tilbage i 2016, at han faktisk fortrødt, at han ikke tog i mod Perez’ tilbud om at komme til Real Madrid, da de to klubber mødte hinanden i Champions League 16.delsfinalerne.

Og det forlyder, at Perez stadig tænker over, hvordan det var gået ham og klubben, hvis handlen var blevet en realitet, eftersom Madrid tager i mod Romas rivaler fra Juventus i returkampen om en plads i Champions League semifinalen.

Real Madrid vandte første kamp over Torino klubben med imponerende 3-0 og skal nu til at forsvare sin føring for at blive blandt de sidste fire i den prestigefyldte turnering. Gigantklubber som Liverpool, Bayern München og Barcelona er stadig tilbage i turneringen og ser ud til at komme med videre til semifinalerne.