Foto: EPA/TIM KEETON

“Leicester City Football Club kan bekræfte, at målmand Kasper Schmeichel har skrevet under på en  ny kontrakt. Den holder ham her på King Power Stadium indtil 2023. ” skrev Leicester City på deres egen officielle hjemmeside i går, fredag.

Den 31-årige dansker har været en god spiller for Leicester City siden han kom til klubben fra Leeds i 2011. Han har indtil videre spillet 298 kampe for klubben i alle turneringer. Derudover har han etableret sig selv som en af de bedste keepere i the Premier League.

“Jeg er meget glad for at kunne blive her i mange flere år fremover. Jeg har tilbragt størstedelen af min karriere her i Leicester og det har været fantastisk. Forhåbentlig får jeg mange flere gode år. ” har den 31-årige landsholdsspiller sagt om den nye kontrakt.

“Jeg har følt noget fra den første dag i klubben. Derfor vil jeg gerne takke klubbens fans for deres støtte de altid har givet mig. De har spillet en stor rolle i min karriere.
Jeg vil have mere succes med klubben som jeg har elsket at spillet hvert et minut for. Forhåbentlig kan vi den kommende sæson tage et skridt i den rigtige retning. ”