Sponsoreret indhold

Krigen mod pandemien er for alvor sat ind i Danmark, og regeringen har forlænget nedlukningen indtil 13. april indtil videre, og vi kan nemt se frem til en sommer med begrænsede muligheder for at komme ud og spille fodbold og andre normale sommer aktiviteter. Sommerferien til syden kan der også meget vel ses langt efter. Hvad kan der komme til at ske, og hvad skal tiden gå med, når der går så lang tid, før hverdagen kan blive normal igen? Her følger et par muligheder:

Se fodbold fra andre lande

Hvis du er en af de mange, der nyder at se en god fodboldkamp i fjernsynet er mulighederne store for, at du kommer til at vente længe på at kunne se en ordentlig fodboldkamp i fjernsynet igen. Hvad gør man så? Ja, mulighederne er heldigvis større og flere nu,end nogensinde før. Der er stadig nogle få lande, der fortsætter med at spille.

Med en computer, kan man betale for adgang til at streame mange af disse kampe. Fifa er også steget meget i popularitet de sidste år, og man kan streame kampe hver dag på Twitch. Hvis man ikke nyder at se fodbold uden at heppe på et hold, så kan man bette, både på udenlandske kampe og på større Fifa kampe. Her kan man hurtigt finde sider med odds råd.

Kom ud og tril lidt bold med vennerne

Tro det eller ej, men det er faktisk stadig muligt at komme ud og trille lidt bold med vennerne og stadig holde sig inden for sundhedsstyrelsens anvisninger. Saml et par af dine venner, op til 10 inklusive dig selv, tag en bold eller to med ned på den lokale fodboldbane eller nærmeste græsplæne og træn nogle lange afleveringer.

Vigtigst er det, at i ikke har fysisk kontakt til hinanden, hoster og nyser i ærmet og holder jer omkring halvanden til to meter fra hinanden. Er én af jer syg med symptomer, skal i holde jer 15 meter fra ham/hende for at være sikker på ikke at blive smittet. Et par timer udendørs med vennerne, mens i sender nogle lækre afleveringer og stikninger afsted kan gøre underværker for, hvor meget man keder sig her i lockdown perioden, og kan nemt være afgørende for om man kommer helt igennem uden at blive helt skør.

Husk at holde jer sikre derude, det er en slem periode vi er igennem, og hvis ikke man passer på, bliver den kun værre.