Det er ved at være tæt på. Årets sportsbegivenhed, VM 2018 i Rusland starter i denne uge, og fodbold Danmark kan endelig se frem til en slutrunde med dansk deltagelse. Der kommer med garanti fart over feltet, og der vil være masser af god fodbold at se frem til. Er du ved at gå til af spænding, så giver vi dig her fem ting, du kan fordrive tiden med, inden det for alvor går i gang torsdag d. 14 juni.

 

Sæt det perfekte managerhold

Fodbold spilles ikke kun på banen, men også foran skærmen. Sæt det perfekte managerhold, så er du med i kampen om lækre præmier. Du kan vælge at spille mod dine venner i en særlig pulje og dermed finde ud af, hvem der er den ultimativt bedste fordboldmanager. Husk at lave et hold, der både er krydret med de største stjerner og de nye talenter.

 

Spille på online spillemaskiner

Du kan også vælge at prøve lykken på en af de mange online spillemaskiner, der ligger på nettet. Her får du solid underholdning, og samtidig får du mulighed for at vinde penge – penge du måske kan bruge på en tur til Rusland? Flere spillemaskiner omhandler faktisk fodbold, hvilket da må siges at være den perfekte opvarmning.

 

Se fodboldfilmen ’Sommeren 92’

I 2015 blev der indspillet en film om Danmarks store triumf fra ’92. Filmen bringer gode minder frem, og du møder både Richard Møller Nielsen, Kim Vilfort og Brian Laudrup alle i skikkelse af nogle af de største danske skuespillere. Nyd tiden op til EM i Sverige og de afgørende kampe, der sikrede Danmark guldet. Hvem ved måske gentager succesen sig i Rusland.

 

 

Planlæg den perfekte VM aften

Danmarks første kamp spilles en lørdag, og det er den perfekte anledning til at arrangere en fed aften for alle dine fodboldinteresserede venner. Planlæg en lækker menu, kryds fingre for godt vejr og start grillen, der er intet som en par ristede pølser lige inde kampstart. Sørg desuden for at have masser af kolde drikkevarer. Det kan både være øl, lækre drinks, der er simple at blande, og sodavand. Sidst men ikke mindst så sørg for at have rigeligt med snacks, så du ikke løber sukkerkold midt inde i anden halvleg.

 

Lav en fodbold quiz

Hvem kan ikke godt lide en god quiz? Hvis du vil være den perfekte vært, så sørg for at lave en underholdende og informativ quiz, som du kan underholde dine gæster med. Det ville være oplagt at lave en tip 13’er, men det er helt op til dig, hvilket format du vil bruge. Inkluder spørgsmål fra en masse forskellige VM-runder, så selv den hardcore VM-fan bliver udfordret på sin hukommelse.

Hvis du sørger for at gøre en eller flere af disse fem ting, så garanterer vi dig, at tiden vil gå lidt stærkere, og før du ser dig om, er VM i gang, og en måneds god fodbold venter. Vi kan ikke love, at det ender med en dansk sejr, men man har lov at håbe. Uanset hvad venter der timevis af god underholdning.