Den serbiske spiller imponerede for United i klubbens første kamp i sæsonen med West Ham. Nu indrømmer hans manager, Mourinho, hvordan han fik fat i sin tidligere spiller, der ellers var storspillende for Chelsea. 

AF KRISTIAN PARIS
Jose Mourinho betragter nemlig Chelseas salg af Matic som en usædvanlig handling. Især efter Matics store indflydelse på holdet i sidste sæson.

 

United hentede for nogle uger siden den serbiske landsholdsspiller fra Chelsea for omkring 350 millioner, og han har siden da imponeret både i pre season men også i sæsonens første Premier League kamp, som blev vundet med 4-0 over West Ham.

Chelseas nuværende manager, Conte, er angiveligt utilfreds mad afgangen af Matic, og Mourinho har også selv forklaret, at han var overrasket over, at det kunne ske.

“Det kommer an på, hvad der sker bag de lukkede døre. Og det ved vi ikke. Det eneste vi ved er, at jeg selv hentede ham til Stamford Bridge fordi han er en spiller med specielle kvaliteter. Og siden jeg selv har forladt klubben, har jeg altid syntes at det ville være godt at hente ham til Man U også. Vi udnyttede bare en muligheder, der opstod”. 

 

En anden af Uniteds nyindkøb, Victor Lindelöf, var ikke med i weekendens sejr. Han var ude af truppen, efter han havde svært ved at følge med i klubbens Super Cup kamp mod Real Madrid, der blev tabt med   3-1.

“Victor bliver nødt til at tilpasse sig spillet i sådan en stor klub som Man U er. Ellers kan han ikke spille. Men vi tror på ham, og tror på han kan udvikle sig som spiller.” 

Uniteds næste kamp er i den 19,. på udebane mod Swansea City.