Chelsea måtte i gårsdagens nederlag mod Burnley, se to store profiler få rødt kort og dermed har karantæne til søndagens opgør mod Tottenham.

Udover karantænerne til Gary Cahil og Cesc Fabregas, så er Bakayoko, Pedro, Hazard skadet, samt Diego Costa ude på grund af utilfredshed i klubben.

Så hvem skal være partner med N’Golo Kante på Chelsea midtbane mod Tottenham?

London-rivalerne møder hinanden på søndag, men Chelsea er uden Cesc Fabregas, der fik rødt kort i gårsdagens nederlag til Burnley, Tiemoue Bakayoko, der har været ude med en knæskade igennem hele pre-season. Derudover har man også solgt Nemanja Matic og Nathaniel Chalobah, så den eneste reelle midtbanespiller Chelsea har tilbage i truppet, er den unge Kyle Scott, men det er ret usandsynligt, at han skulle få spilletid, derfor kunne man blive nødt til at gå tilbage til en tidligere løsning, med David Luiz på den centrale midtbane.

Så her er en mulig startellever mod Tottenham…

Målmand: Thibaut Courtois

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Kommer nok ikke som den store overraskelse. Selvom han ikke havde sin bedste kamp mod Burnley, er han stadig førstevalg. Andet valget er den tidligere Manchester City-spiller Willy Caballero. Selvom han er en dygtig målmand, så er Courtois bare en klasse for sig.

Midterforsvar: Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen og Antonio Rüdiger

Azpilicueta bliver formentlig rykket tilbage til det centrale forsvar, efter han afløste Victor Moses på wing-backen, da han var ude med karantæne.

Andreas kom ind og gjorde et fint indhop og kunne meget vel starte som central forsvarer imod Tottenham.

Rüdiger spillede en fin kamp mod Burnley og ser ud til at have vundet Chelsea-manager Antonio Contes tillid og derfor kommer han også til at starte kampen mod Tottenham.

Se på resten af holdet på næste side og blandt andet en stor overraskelse på den centrale midtbane…